dijous, 28 d’agost del 2014

El Llac Ness

El dia 15 d'agost vaig estar amb la meva família  al llac Ness i ens hi va portar un home molt simpàtic que es deia David. 

De camí cap al llac, en David va parar el cotxe en un lloc que es deia Clootie Well que era un tros de bosc que estava ple de roba lligada als arbres, perquè, com ens va explicar en David, la gent abans anava allà quant algú estava malalt i portava un tros de roba de la persona malalta, la mullaven en el manantial que hi ha allà al bosc i la lligaven a un arbre. Va ser molt divertit veure tanta i tanta roba en un bosc, ja que crec que a Catalunya no hi ha res semblant. Si voleu veure el Clootie Well, ho podeu mirar a la primera foto.

Aquest dia també vam veure xais, vaques i fins i tot els caps d'unes simpàtiques foques que es podien veure molt lluny i  molt petites. Però tots aquests animals els vam veure en un altre lloc.
Quant vam anar continuant el camí vam anar veient el paisatge, que per cert, és preciós!!!
Finalment, vam arrivar al llac Ness, on hi feia un vent... Tot i el vent, a mi em va agradar molt perquè vaig poder tocar l'aigua del llac Ness! Aquest llac és molt famós, perquè tal i com diu la llegenda, en el llac Ness hi viu un montre molt gran que li han posat de nom Nessie.

El llac Ness és preciós, però l'aigua està molt freda...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada