dimecres, 31 de desembre del 2014

El dia que el metro se'ns va empassar

Creieu que el metro se us pot empassar? Doncs aquest llibre us explica aquesta mateixa situació. Tot comença un dia quan una classe de 3r va a visitar el Museu Marítim de Barcelona i la Clàudia arriba tard a l'escola perquè vol uns pares nous. El seu amic Roc li proposa de ser detectius i ella hi està encantada. Durant el trajecte en metro, descobreixen un home amb gavardina, ulleres i barret, que s'assembla molt a un personatge del llibre de Tintín. Tots dos decideixen seguir-lo i de cop i volta aquell extrany personatge els fa desaparèixer, com si el metro se'ls hagués empassat.

"El dia que el metro se'ns va empassar" ha sigut per a mi el dotzè llibre de la col·lecció de la formiga groga, tot i que en realitat és el número 48. L'ha escrit la Gemma Armengol i els dibuixos són d'en Tatay.

Ha sigut un llibre diferent dels altres i molt curiós, perquè els nens són una mica trapelles i això converteix el llibre en molt emocionant i aventurós. També m'han agradat molt tots els personatges que hi surten, perquè alguns són molt divertits! Jo no us he parlat de tots els personatges, perquè si us llegiu el llibre no vull que ja ho sapigueu tot; al contrari, vull que us ho trobeu per sorpresa ja que crec que és molt més emocionant i divertit.

Ha sigut molt emocionant llegir aquest llibre i trobar-me tantes sorpreses!
Us el recomano!! ; )




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada